Saturday, 14 April 2012

salam semua..lame sgt2 tak update blog..kdg2 ase xmampu nak update..bz mgkin:)
bnyk idea2 bru tak smpat nak sharekn dgn kwn2 blog ni..tapi takpe2..kte tnjuk skrg ye:)


koleksi kali ni adalah keychain KALIMAH ALLAH:)..new idea dri sy memandang sy tertarik dan JATUH CINTA DGN KALIMAH YG begitu indah tu;)..khas dibuat utk menjadi PERINGATAN KEPADA pembeli2 bahwa Allah itu dekat dgn kita:)..nak tgk???hehehhe..jom SAKSIKAN:)














NI semua permintaan dari customer.hehehe..ade jgk customer nak mcm ni


DEPAN : KALIMAH ALLAH
BELAKANG : MAMA <3 ABAH

smua ni ikut permintaan customer:)..so MINAT X???

tak mahal pun..only rm4.00 :) BERBALOI KAN???BKN SHJE CNTIk,tapi boleh ingatkan kita pd ALLAH :)

UTK YG nak beli byk ke skit ke,blh trus lawat PAGE sy di fb atau msg je sy di no 0135387591:)

HANYA UTK SERIOUS BUYER YE :)..